Yüklü miktardaki ziynet eşyaları polise teslim edildi

Gündem Yayın: 15 Şubat 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 15.02.2023 09:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
194 okunma
Google News

Düzce Üniversitesi ekipleri deprem enkazında bulduğu ziynet eşyalarını polise teslim etti.

İlker KUTLU / DÜZCE (İGFA) - Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve birçok ili olumsuz etkileyen depremlerde Düzce Üniversitesi, ihtiyaç malzemeleri ve arama-kurtarma faaliyetleri başta olmak üzere afet bölgelerine yönelik önemli çalışmalar gerçekleştiriyor.

Düzce Üniversitesi’nin deprem bölgesine gönderdiği ekipler, enkaz çalışmaları sırasında yüklü miktarda bulduğu ziynet eşyalarını, emniyet yetkililerine teslim ederek toplumsal sorumluluk anlamında örnek bir davranış sergiledi.

Depremzede vatandaşlarımıza yardım elini uzatan, bölgenin yaralarının sarılmasına ve acıların azalmasına katkıda bulunan Düzce Üniversitesi, sosyal duyarlılık örnekleriyle de takdir toplamayı sürdürüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.