TVF'den 8 kulübün ligden çekilmesine onay

Spor Yayın: 22 Şubat 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 22.02.2023 17:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
172 okunma
Google News

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), depremden etkilenen şehirlerde bulunan 8 kulübün ligden çekilme talebini onayladı.

ANKARA (İGFA) - Türkiye Hentbol Federasyonu'ndan sonra Voleybol Federasyonu da deprem bölgelerindeki kulüplerin ligden çekilme taleplerini gündemine aldı.

Federasyon yönetimi, 8 kulübün ligden çekilme talebini onayladı.

Ligden çekilen takımların listesi şöyle:

    Hatay – Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü (Axa Sigorta Efeler Ligi)     Malatya – Büyükşehir Belediyespor Kulübü (Erkekler 2. Lig)     Gaziantep – Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Spor Kulübü (Alpaslan Endüstri Erkekler 1. Lig)     Gaziantep – Merinos Gençlik ve Spor Kulübü (Kadınlar 1. Lig)     Hatay – Üzümdalı Gençlik ve Spor Kulübü (Erkekler 2. Lig)     Hatay – Voleybol Gençlik ve Spor Kulübü (Kadınlar 2. Lig)     Hatay – Yeşilkent Spor Kulübü (Alpaslan Endüstri Erkekler 1. Lig)     Antakya – Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (Kadınlar 2. Lig)

Söz konusu takımların oyuncularının başka takımlarda forma giyebilmesi için ek transfer hakkı tanındı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.