Tesla Bobini Neşet Ertaş'a Dayanamadı! Ünlü Youtuberlar Test Etti

Youtuber Mesut Can Tomay ve Ali Biçim müziğe uyumlu tesla bobinini denedikleri bir video yayınladı. Videoda Neşet Ertaş'ın Müziklerini de açtılar.

Yayın: 13 Ekim 2023 - Cuma - Güncelleme: 13.10.2023 12:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
424 okunma
Google News

Youtuber Mesut Can Tomay ve Ali Biçim müziğe uyumlu tesla bobinini denedikleri bir video yayınladı. İkilinin yayınladığı videoda tesla bobini ile çeşitli şarkıları çalarak nasıl tepki verdiğini izleyicileri ile paylaştılar. 

 

Bobin Neşet Ertaş'a Dayanamadı

 

İkilinin denemeleri sırasında Ali Biçim büyük usta bozkırın tezenesi Neşet Ertaş'ın da bir parçasını açarak Tesla Bobinin vereceği tepkiyi merak etti. Neşet Ertaş'ın sazıyla başlayan parçanın yoğunluğuna dayanamayan bobin ilk başta kendini kapattı. Sonrasında parçayı devam ettiren Ali Biçim, tesla bobininden Neşet Ertaş'ın parçasını çaldırmayı başardı. 

 

Sadece Neşet Ertaş'ın SesiGeldi 

 

Tesla Bobini ile birçok parçayı çalmayı deneyen Mesun Can Tomay ve Ali Biçim, Neşet Ertaş'ın parçası haricinde diğer parçalarda ritmi alabilselerde sanatçıların sesini alamadılar ancak Neşet Ertaş'ın sesi tam anlamıyla anlaşılabilir bir şekilde Tesla Bobini tarafından çıkartılabildi. İşte o anlar ve ilgili videonun tamamı; 

 

 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.