Gaziantep kırsalın ihtiyaçlarını karşılıyor

Gündem Yayın: 14 Mart 2023 - Salı - Güncelleme: 14.03.2023 11:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
161 okunma
Google News

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, depremden etkilenen Nurdağı ve İslahiye ilçelerinin köylerinde vatandaşlara gıda ürünleri ve hijyen malzemesi dağıtımına devam ediyor.

GAZİANTEP (İGFA) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kadın Aile ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından depremde hasar alan ilçelerde hayatın daha hızlı normalleşmesi ve ihtiyaçların karşılanması için yaptığı çalışmalarla vatandaşlara gıda ürünü dağıttı.

Bu kapsamda köylerdeki vatandaşlara 2 kg pilavlık bulgur, 2 kg pirinç, 2 kg kırmızı mercimek, 1 kg fasulye, 2 kg nohut, 1 kg yeşil mercimek, 2 kg un, 2 kg makarna, 500 gr arpa şehriye, 2 kg toz şeker, 2 litre ayçiçek yağı, 500 gr helva, 800 gr siyah zeytin dağıtıldı.

Hijyen malzemesi olaraksa kolonya, ıslak mendili sıvı sabun, kalıp sabun, diş fırçası, diş macunu, el havlusu, tırnak makası, tarak ve kıyafet dağıtımı yapıldı.

“TALEPLERİMİZE KISA SÜREDE KARŞILIK VERİLDİ”

153 çağrı merkezini arayarak talepte bulunan depremzedelerin ihtiyaç ve talepleri karşılanmaya devam ediyor.

Beydilli mahallesinde oturan depremzede Sevim Reçber talebinin hızlı karşılandığını belirterek, “153 Çağrı merkezini aradık, yardım istedik. Onlarda gönderdi. Her şeyimiz geliyor, hiçbir şeyimiz eksik değil” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.