Gebze'de sanayi tüpü patladı: 2 ölü, 6 yaralı

Gebze'de sanayi tüpü patladı: 2 ölü, 6 yaralı

Gündem Yayın: 18 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 18.03.2024 17:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
426 okunma
Google News

Gebze Pelitli'de meydana gelen sanayi tüpü patlamasında 2 kişi patlama anında vefat ederken, 6 kişi yaralandı.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli'nin Gebze ilçesi Pelitli Mahallesi bulunan beton fabrikasında meydana gelen patlama, ham beton üretimi yapılan fabrikanın imalathanesinde yaşandı.

Sanayi tüpünün patlaması üzerine 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbarla adrese AFAD, itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede adrese gelen ekipler, fabrikanın yönetim kurulu başkanı Osman Üçüncü ile işçi Ahmet Bali'nin yaşamını yitirdiğini tespit etti.

6 yaralı ise ilk müdahaleleri sonrasında hastaneye sevk edildi.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz yazılı yaptığı açıklamada, bölgeye güvenlik güçleri, AFAD ve sağlık ekipleri yönlendirildiği, bölgeden alınan ilk bilgilere göre 2 vatandaşın patlama anında vefat ettiği, 6 kişinin de yaralı olarak çevredeki hastanelere sevk edildiğinin anlaşıldığını duyururken, "Olay bütün yönleriyle incelenmekte olup, vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz" ifadeleri yer aldı.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.