Beylikdüzü'nde FSM Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor

Beylikdüzü'nde FSM Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor

Yaşam Yayın: 05 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 05.10.2023 13:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
335 okunma
Google News

İstanbul'da Beylikdüzü Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iş birliği ile yapımı tamamlanan Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Kültür ve Sanat Merkezi, kapılarını açıyor.

İSTANBUL (İGFA) - İlçenin kültür ve sanat hayatına önemli katkılar sunacak olan merkez, aynı zamanda içerisinde yer alan fonksiyonlarıyla da bölge halkının birçok ihtiyacını karşılayacak.

17 bin metrekare üzerine kurulan merkezin içerisinde Şehir Tiyatroları’ndan kreşe, kütüphaneden gençlik merkezine kadar birçok işlev yer alıyor. Merkez ile aynı zamanda 3 Köy 3 Meydan projesinin Yakuplu ayağı olan Yakuplu Meydan Düzenleme Projesi de tamamlanmış oldu.

MERKEZ BÖLGE HALKININ TÜM İHTİYAÇLARINA KARŞILIK VERECEK

455 kişi kapasiteli Sevgi Soysal Çok Amaçlı Salon, Nuri Ulusu Kütüphanesi, Oğuz Arda Sel Çocuk Kütüphanesi, Neslican Tay Gençlik Merkezi her yaştan insanın bir araya geleceği buluşma noktaları olacak.

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın sahneleneceği Rasim Öztekin Sahnesi ve çocuk sineması gibi ilkleri bünyesinde barındıran merkez aynı zamanda; 140 öğrenci kapasiteli kreş, 424 tezgah kapasiteli pazar yeri, 100 araçlık otopark, e-spor merkezi, kafe, spor alanları, psiko-sosyal destek merkezi, İSMEK atölyeleri, Belediye hizmet alanları, dernek odaları ile bölge halkının tüm ihtiyaçlarına karşılık verecek.

6 EKİM’DE KAPILARINI AÇIYOR

Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Kültür ve Sanat Merkezi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın katılımıyla 6 Ekim Cuma günü saat 15.00’da hizmete açılacak.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.